TERUGGEBELD WORDEN?

Vul uw telefoonnummer in.
Ik bel u zo snel mogelijk terug!

Kosten neurofeedback behandeling

Tarieven Neurofeedback training

Bel 0487-503066 voor meer informatie over de actuele tarieven. Of neem contact op via het contactformulier.

De neurofeedback behandeling start altijd met een intake. De intake bevat een EEG-meting die bepalend is voor het behandeltraject, afhankelijk daarvan kan een inschatting gemaakt worden van de kosten.

Wij werken met de nieuwste technieken. Dit is een wezenlijk verschil met de reguliere neurofeedback behandeling, waar u tijdens het trainen slechts enkele sensoren op uw hoofd krijgt. Deze nieuwe technieken zorgt ervoor dat u bij ons 30-50 procent minder neurofeedbackbehandelingen nodig heeft ten opzichte van de reguliere neurofeedbackbenadering.


Vergoeding van de kosten van neurofeedback is in de volgende gevallen mogelijk

Zorgverzekeraar
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Alternatieve Genezers (NOAG) en hebben een Aa Licentie. Via Noag.org kunt u nakijken of u in aanmerking komt voor vergoeding. We zijn bij het NOAG geregistreerd onder het nummer 6659Aa18007. Onze AGB code is 90064518.

Werkgever
Bij arbeidsongeschiktheid, is het mogelijk dat uw werkgever of arbo-arts een bijdrage wil leveren aan de Neurofeedback Behandeling.

UWV
Wanneer u arbeidsongeschikt bent, is het mogelijk een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) aan te vragen via het UWV. Vervolgens kunt u met deze RIO, Neurofeedback Training uitzoeken als reïntegratiebureau onder de noemer ‘neurocoaching’

Belastingdienst
Afhankelijk van uw situatie, kunt u tegemoetkoming in kosten krijgen, dit is onder meer afhankelijk van uw totale ziektekosten per jaar. U dient dan  Neurofeedback Training op te geven als bijzondere ziektekosten.