TERUGGEBELD WORDEN?

Vul uw telefoonnummer in.
Ik bel u zo snel mogelijk terug!

Burn-out symptomen? Kom langs voor een burn-out test!

Burn-out symptomen kunnen heel divers zijn, waardoor het in eerste instantie niet altijd duidelijk is dat het om een burn-out gaat. Heeft u last van plotselinge emotionele uitputting, depersonalisatie (onwerkelijkheidsgevoel/het gevoel buiten lichaam of geest te staan) of kunt u slecht presteren? Dit zijn enkele symptomen van een burn-out.

Hoe weet ik of ik een burn-out heb?

Omdat burn-out klachten niet altijd duidelijk zijn en om nog meer ‘schade’ voor te zijn, is het belangrijk om een eventuele burn-out zo snel mogelijk aan te tonen. Hoe eerder de burn-out ontdekt wordt, des te sneller kan er gestart worden met een behandeltraject en des te groter is de kans op een vlot herstel. U kunt zelf niet vaststellen of u een burn-out heeft. Wel kunt u oplettend zijn bij burn-out gerelateerde symptomen. De Breinkliniek kan een burn-out aantonen door middel van een burn-out test.

Burn-out test

Op internet zijn vele doe-het-zelf testen te vinden. Met deze burn-out testen kunt u echter nooit zeker een daadwerkelijke burn-out aantonen. De Breinkliniek kan dit wel, wij testen het door middel van een QEEG (scan). Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om een burn-out aan te tonen. Deze techniek is 100% veilig en betrouwbaar.

Burn-out aantonen met een scan

Denkt u dat u een burn-out heeft? Neurofeedback Therapie maakt een einde aan alle onduidelijkheid. Door het maken van een QEEG (scan) wordt het ontstaan van een burn-out zichtbaar gemaakt. Middels de QEEG wordt er gekeken naar het activiteitenpatroon van de hersenfuncties. Bij een burn-out ligt deze te hoog, zelfs in rustfase. Hierdoor is uitrusten ook niet meer mogelijk en raak je oververmoeid. Om toch te blijven functioneren en presteren jaagt het sympathische zenuwstelsel lichaam en geest extra aan. Langzaamaan brandt je helemaal op. Dit opbranden, de burn-out, is ook aan te tonen met de QEEG.

Kosten Burn-out scan

De prijs van een eenmalige QEEG, waarmee wordt aangetoond of u een burn-out heeft, start vanaf €125,-. Na afloop krijgt u direct de resultaten.

Direct een afspraak maken?

Interesse in het maken van een afspraak voor een burn-out scan of heeft u een vraag? Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Burn-out en nu?

De scan constateert een burn-out, wat nu? Na de scan kan er samen met onze therapeut een behandelplan worden opgezet. Middels neurofeedback therapie worden de hersengolven weer in balans getraind. De overactiviteit neemt af en lichaam en geest komen weer tot rust. Neurofeedback bij een burn-out brengt de balans en energie weer terug.

Meer over de burn-out scan?

Wilt u meer weten over de burn-out scan? Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op voor vrijblijvend advies of bel direct naar 0487-503066