Neurofeedback ervaringen

De Breinkliniek heb ik als erg prettig ervaren! Ik was overspannen, althans dat kwam eruit bij de intake. De dokter had aangegeven dat het een burn out was. Het was voor mij meteen duidelijk wat ik had en wat voor behandelingen er nodig waren om de klachten weg te krijgen. Twee keer per week heb ik therapie gehad, tijdens de trainingen was er een gedeelte therapie en een gedeelte training, dit is mooi in balans. De eerste periode is het trainen zwaar, het was vooral mentale moeheid. Ik kon meestal daarna gaan slapen, zo moe was ik. Maar dat gaf ook aan dat het werkt! De therapie gaf mij een houvast als zowel een meetpunt, ik zag voor mezelf of het beter ging. Na een tijd therapie merkte ik dat ik niet meer zo moe was en voelde ik me ook energie voller. Je merkt dat je hoofd leeg wordt en dat je meer tot jezelf komt. Dit was voorheen totaal niet, juist het tegenover gestelde. Voor mij heeft de therapie goed geholpen en ik ben nu weer volop in het leven, maar wel met beide benen op de grond en een rustig brein. Ik woonde er niet dichtbij ongeveer een uur rijden, maar dat was het dubbel en dwars waard!!

29 jarige dameOverspannen

Mijn zoon van 13 jaar heeft neurofeedback-behandelingen ondergaan bij de Breinkliniek. Hij had een diagnose ADHD maar als ouders zijn wij geen voorstanders van medicatie. Zijn onrust zat hem met name in de weg op school; beperkte concentratie, snel afgeleid, niet stil kunnen zitten. Uit onderzoek bij de Breinkliniek bleek dat er niet echt aanleiding was om te vermoeden dat hij ADHD had. Wel bleek dat hij niet de zogenaamde ‘snelweg’ in zijn hoofd gebruikte om informatie te verwerken, maar dat hij alle informatie die binnen kwam verwerkte via omwegen. Om toch de informatie te kunnen verwerken leek het er op dat hij (veel) beweging nodig had om toch geconcentreerd te kunnen blijven. De trainingen waren er dus o.a. op gericht om zijn informatie-verwerking via de ‘snelweg’ te laten lopen. Na de behandelingen merken wij dat het voor hem met name makkelijker is geworden om zich af te sluiten in de klas als dit nodig is, hij rustiger een bepaalde tijd geconcentreerd kan werken en beter een samenhangend verhaal kan vertellen. Dit kwam er eerst altijd met horten en stoten uit. Vooraf was het lastig in te schatten wat deze behandeling zou brengen. Een belangrijke reden voor ons om met de behandeling te starten was dat de verbeteringen die zouden optreden blijvend zouden zijn, hij zou hier dus de rest van zijn leven van kunnen profiteren. Uiteindelijk kunnen wij concluderen dat onze zoon echt baat heeft gehad bij de neurofeedback-behandelingen.

13 jarige jongenconcentratie/ leerproblemen

Ben zeer tevreden ….energie snel terug ,piekeren veel minder ,spanningen verdwenen en vond mezelf terug om zodoende weer meer plezier te hebben in het leven en dingen weer op te kunnen pakken .

59 jarige vrouwBurn-out

Met diverse klachten kwam ik bij Luuk van de Breinkliniek terecht, op advies van een vriendin. Ik heb nog nooit zo’n ontspannen vorm van training gevolgd die ook nog bijzonder effectief bleek. Daarnaast voelde ik me bij Luuk direct op mijn gemak! Ik zou het iedereen met slaapstoornissen, geheugen en concentratie problemen aanraden!

Vrouw, 41 jaarslaapproblemen / overspannen

Ik kwam met slaapproblemen, na de intake werd duidelijk waar ze vandaan kwamen. Na vijf sessies kon ik merken dat dat ik rustiger werd en ging zowaar het slapen stukken beter. Het slapen gaat boven verwachting. Een bijkomend voordeel is dat ik rustiger in mijn hoofd ben geworden en me daardoor ook beter kan concentreren.

Man 48 jaarslaapproblemen

Een mooie ervaring na overspannen te zijn aan de neurofeedback begonnen bij de Breinkliniek en nu lekker een leeg hoofd niet meer zwaar piekeren en overal over na denken een mooi en rustig gevoel aan over gehouden.

41 jarige manOverspannen

Omdat de resultaten van mijn dochter zo goed zijn ben ik zelf gestart met Neurofeedback. Ik ben gestart omdat ik overzicht mis, vergeetachtig ben en vaak een gejaagd onrustig gevoel heb. Daarnaast heb ik dyslexie en dyscalculie. Na de behandelingen voel ik mij veel rustiger en heb ik meer overzicht. Op mijn werk merk ik dat ik de focus beter vast kan houden en minder tijd nodig heb om werk af te maken. Ik heb minder last van stress en kan gebeurtenissen makkelijker relativeren. Mijn partner merkt deze vooruitgang ook. Hij is werkzaam als huisarts en ondersteund de werking van neurofeedback. Neurofeedback en de Breinkliniek kan ik iedereen aanraden!

39 jarige vrouw Onrust en concentratieproblemen

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de behandeling. Na jaren van slecht slapen met negatieve gevolgen voor geheugen en concentratie slaap ik nu weer diep en lang achter elkaar. Ik voel me als herboren.

59 jarige vrouwRestklachten Burn-out

Ik pieker bijna niet meer ( dat deed ik voorheen 24/7) ik heb meer zelfvertrouwen ( wat voorheen ver te zoeken was) voorheen was ik een echte perfectionist, maar nu laat ik de boel gewoon af en toe de boel. En die kalmte en rust doet me elke dag weer genieten van de dingen om me heen.

38 jarige vrouwOverspannen

Onze dochter was erg dromerig en had moeite om informatie te verwerken en onthouden. Wij hadden het vermoeden van ADD vandaar dat wij Neurofeedback zijn gestart. Zij had maar 10 sessies nodig en het resultaat is verbluffend. Onze dochter is veel alerter en zelfverzekerder dan voorheen. Op school komt ze goed mee en we merken dat zij veel duidelijker communiceert. De breinkliniek beveel ik zeker aan omdat de behandelingen prettig verlopen en er minder sessies nodig zijn om resultaat te behalen.

meisje 6 jaarConcentratie/leerproblemen

Ik ben blij dat ik het gedaan heb voel me zoveel beter in heel veel opzichten. Ook heel veel inzicht gekregen in mezelf wie ik als persoon ben. Na een burn-out  bleven klachten bestaan als overgevoeligheid voor prikkels en emotionele overbelasting. Ik kon hierdoor mijn uren in mijn eigen drogisterij niet meer vervullen. Na de behandeling met neurofeedback heb ik vrijwel geen last meer van mijn klachten en kan ik weer gewoon full-time werken.

50 jarige vrouwBurn-out klachten

De behandeling heeft voor mij bereikt wat ik ervan verwacht had. Ik slaap nu binnen een redelijke tijd in (ongeveer 15 minuten) tegenover de vaak vele uren die dit eerst duurde.

Man 20 jaarSlaapproblematiek

Wat een verademing is deze therapie als je hoofd net een draaimolen is. Door maar jaren door te gaan was ik de balans helemaal uit het oog verloren. De neurofeedback heeft mij enorm geholpen toen mijn brein overuren maakte. Heb mijn rust, positiviteit en creativiteit teruggevonden. Ik ben weer terug bij mij zelf!

47 jarige vrouwOverspannen

Na enige twijfel begonnen met neurofeedback ook door de goede ervaringen van anderen mensen. Ben zo blij dat ik het gedaan heb, voel me zoveel beter in heel veel opzichten. Ook heel veel inzicht gekregen in mezelf wie ik als persoon ben.

Vrouw, 46 jaaroverspannen klachten
Ik had last van onrust en stress in mijn lijf en hoofd. Kreeg het niet altijd op een rijtje en maakte me druk om dingen terwijl dit totaal niet nodig was. Misselijkheidsklachten en vervolgens een angst om overgeven waren het gevolg (wat elkaar versterkt). Bij de Breinkliniek werd eerst de rust getraind, wat een rare gewaarwording, nergens kon ik me nog druk over maken! Heel vreemd maar bij alles dacht ik, het loopt wel los (wat het dus ook doet). Daarna werden de emoties uit het verleden weg getraind. Hiervan had ik wisselende reacties, de ene keer was ik agressief na een behandeling, de andere keer chagrijnig, dan weer enorm melig. Emoties die zeker uit het verleden erg herkenbaar waren. Tot slot nog een paar sessies voor de rust en ik merk op alle fronten verandering. Angst is er niet meer en voel geen stress en onrust meer. Ik kan het iedereen aanraden!
27 jarige vrouw Stress/angst klachten

Heel erg bedankt voor de neurofeedback-behandeling. Door jouw deskundige training van mijn hersengolven, is mijn brein geweldig opgeschoond.
Mijn hoofd was een rommelige propvolle kast. Nu ligt alles weer keurig op stapeltjes en in laadjes. Er zijn zelfs een paar laden leeg.
Plaats voor nieuwe indrukken en voor stapjes vooruit.
Ik vond jou ook een heel prettige therapeut.

63 jarige vrouwGeen echte klachten

Een mooie ervaring na overspannen te zijn aan de neurofeedback begonnen bij de Breinkliniek en nu lekker een leeg hoofd niet meer zwaar piekeren en overal over na denken een mooi en rustig gevoel aan over gehouden.

41 jarige manOverspannen