Neurofeedback ervaringen

Beoordelingen Breinkliniek

9,0
67 beoordelingen

  Manuela uit Veenendaal


  Er is op verschillende gebieden getraind. Die zijn allemaal weer in balans gebracht. Ook de gesprekken er omheen hebben me heel goed geholpen. Als ik eerlijk ben nog meer dan bij de psycholoog. Ze weten ook de juiste persoon bij je te vinden, ook al zijn alle mensen heel aardig. Ik merk nu dat de behandelingen nog doorwerken en dat het laaste restje onrust ook verdwijnt.

  Ja

  Marja uit woudenberg


  Nadat ik enige tijd geleden overspannen geraakt was, en het herstel daarvan stagneerde, ben ik na enig zoeken bij de Breinkliniek gekomen. Na het sturen van een mail heb ik snel een eerste afspraak kunnen krijgen, waarin de eerste meting is gedaan, uitleg is gegeven en ik besloot de behandeling te gaan volgen. Behandeling zelf vond ik intensief, vanwege reistijd, vermoeidheid naderhand, maar ook vanwege de veranderingen die optreden. Na lange tijd merkte ik dat ik me weer beter kon concentreren, focussen, minder vastzat in het piekeren, minder stress en drukte in het hoofd, soms weer beter kan slapen. De contacten met de behandelaren heb ik als prettig ervaren, altijd tijd om even bij te praten, voortgang te bespreken, uitleg te herhalen etc.

  Ja

  Wilma uit Bemmel


  Bijzonder dat je met deze relatief eenvoudig ogende therapie zoveel kan bereiken. Heel veel baat bij! Goed slapen, goed concentreren, algeheel rustiger relaxter. Minder snel emotioneel. Beter kunnen relativeren. Mijn omgeving merkt ook veel verandering op in de positieve zin

  Ja

  Mannie uit Zaltbommel


  Na een prettige intake bij Luuk, die de juiste vragen stelde en veel informatie gaf, werd Merel mijn therapeute tijdens de trainingen. Er gebeurde veel tijdens die trainingen en Merel begeleidde me daarin uitstekend! Ze bood een luisterend oor, was empathisch en belangstellend en gaf regelmatig positieve feedback. Ik heb in de Breinkliniek een prettige sfeer ervaren; ik voelde, dat ik daar op de juiste plek was met al wat er was! Kortom: ik ben uitstekend behandeld in de Breinkliniek en met een mooi resultaat: rust in mijn hoofd en beter kunnen slapen! Heel veel dank aan jullie allemaal!

  Ja

  anoniem uit


  Ik heb mijn bezoeken aan de Breinkliniek als zeer prettig ervaren. Het voelde als een warm bad met heel veel deskundigheid. De contacten met de behandelaars waren super prettig. Ik voelde me gehoord en begrepen wat maakte dat ik er altijd met plezier heen ging. Aangezien ik nog maar kort geleden mijn laatste behandeling heb gehad, kan ik nog niet alles zeggen over het eindresultaat, maar dat het me geholpen heeft en ik daarmee op de goede weg ben naar herstel is wel duidelijk te merken. Daar ben ik erg blij mee! Ik raad het écht aan.

  Ja

  anoniem uit


  Na 5 behandelingen aardige vooruitgang, daarna weer achteruitgang. In toaal iets vermindering klachten

  Ja

  anoniem uit


  Ik vind het een hele fijne ervaring.... Vind Renske een hele lieve en fijne vrouw ,ze is duidelijk en legt alles op een hele fijne wijze uit...TOP!!!

  Ja

  anoniem uit


  Na 15 behandelingen kan ik echt zeggen dat het beter gaat, meer rust in mijn hoofd en ik reageer ook beter op stressvolle periodes. Lieve mensen die meedenken en er voor je zijn.

  Ja

  anoniem uit


  Ik ben zeer tevreden over het resultaat. En zeker ook over de therapeut. Het was voor de behandeling een chaos in mijn hoofd , voelde me vreselijk (hoofd zat vol, niet slapen) en nu kan ik weer helder nadenken en voelt opgelucht . Slapen ook weet goed. Bedankt voor jullie hulp . Echt super. Gr Daniella

  Ja

  anoniem uit


  Bijzonder om te ervaren wat neurofeedback voor je kan betekenen. Mijn dagelijks leven is aanzienlijk fijner geworden. Fris wakker worden wat een openbaring. Nog energie over hebben als je werkdag afsluit. Soms nog niet te bevatten..

  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Bij de intake een duidelijk beeld gekregen van de situatie van het brein. Erg sociaal naar de persoon in kwestie toe. Fijn om vaak tussentijds resultaat te zien. Blij met de handvaten die af en toe gegeven werden, die konden helpen buiten de training om. Tevreden met het eindresultaat

  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Het is nog een beetje te vroeg om het behaalde resultaat te beoordelen. Maar we merken wel degelijk verschil en verbetering.

  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Probleem duidelijk in kaart gebracht en uitgelegd wat er aan gedaan kan worden. Na een aantal behandelingen geëvalueerd of de training aansloeg. Het sloeg aan en het reseultaat is fantastisch!

  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  In het begin was ik wat sceptisch of de Neurofeedback mijn ADD klachten zouden verminderen, je denkt dat kan niet meer als je al 33 bent, je hebt de hoop dan al een beetje opgegeven. Met name toen ik het begin van de behandelingen iets meer last had van mijn ADD klachten dan normaal, maar dit nam later af. Het omslagpunt zat een beetje bij het moment toen ik mijzelf begon af te vragen of de behandeling bij mij wel zou aanslaan. Dit was ongeveer na 8 behandelingen, daarna merkte ik per week een verbetering. Vooraf was dit ook verteld dat dit kon gebeuren. Naast dat ik nu minder last heb van de ADD klachten slaap ik ook een stuk rustiger, dit is ook een fijne bijkomstigheid. Nu heb ik wat meer energie overdag.

  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Ja

  anoniem uit


  Veel meer rust in mijn lijf waardoor ook mijn concentratie is verbeterd

  Ja