Luuk van Leur MSc neurofeedback therapeut

Over de Breinkliniek

De Breinkliniek is een initiatief van Luuk van Leur MSc. Tijdens zijn studie Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam kwam hij in contact met neurofeedback training. Een behandelwijze die erop is gericht om zonder medicatie een bepaald ziektebeeld te genezen. Juist dit feit, een behandelmethode zonder medicijnen, sprak Luuk van Leur MSc aan om zich er verder in te verdiepen. Nadat hij persoonlijk de positieve en blijvende resultaten heeft ervaren was hij om en is hij de Breinkliniek gestart.

Inmiddels is de Breinkliniek uitgegroeid tot een specialistische praktijk in Neurofeedback. Samen met Renske (laborant klinisch neurofysiologe), Merel (psychologe) en Britt (administratie, eerste contact) behandelen we momenteel 300 klanten (2019) op jaarbasis. De meeste cliënten komen vanuit Nijmegen, Tiel, Oss en Den Bosch naar het land van Maas en Waal.

Neurofeedback in Nijmegen, Tiel, Oss en Den Bosch

De Breinkliniek is gevestigd in Wamel, in het zuiden van Gelderland. Een rustig dorp in het Land van Maas en Waal, dat vanuit de omliggende steden Tiel, Nijmegen, Oss en Den Bosch prima bereikbaar is.

U kunt Wamel bereiken via de autoweg N322, het pontje over de Maas of de Prins Willem Alexanderbrug. Komt u met de fiets vanuit Tiel? Dan kunt u via de voetveer Tiel-Wamel komen. Vergeet onderweg niet te genieten van het prachtige landschap van Maas en Waal.

Ook met het openbaar vervoer vanuit Den Bosch en Nijmegen is Wamel binnen een uur te bereiken. Vanuit Tiel bent u er zelfs met een half uur. Een overzicht van de gemiddelde afstanden tot Wamel;

  • Nijmegen – 30 kilometer
  • Tiel – 14 kilometer (3,4 km via veerboot)
  • Oss – 19 kilometer
  • Den Bosch – 30 kilometer

We hebben (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

De neurofeedback praktijk van Gelderland

In de vernieuwde praktijk van de Breinkliniek in Gelderland wordt gebruikgemaakt van de nieuwste Neurofeedback behandelmethode (uit Amerika), de LORETA Z Score. Hierdoor heeft u bij de Breinkliniek tot 50% minder behandelingen nodig in vergelijking met andere neurofeedback praktijken in Nederland. Hierdoor bent u sneller van uw klachten af en u bespaart tijd en geld.

Naast de nieuwste behandelmethodes, vinden wij persoonlijke aandacht voor de klant een belangrijk onderdeel van Neurofeedback training. Wij luisteren naar uw verhaal. Klanten geven ons een hoge beoordeling, bekijk hun neurofeedback ervaringen.

De combinatie van specialistische kennis, de nieuwste Neurofeedback behandelmethode, persoonlijke aandacht voor de klant en goede reviews maakt De Breinkliniek dé neurofeedback praktijk van Gelderland.

Waarom Neurofeedback bij de Breinkliniek

Wij volgen de ontwikkelingen van neurotherapie in Amerika op de voet. In dit land worden de nieuwste Neurofeedback methodes ontwikkeld, gericht op nog snellere en betere resultaten. De Breinkliniek heeft deze zoektocht overgenomen, om ook in Nederland betere en snellere resultaten te behalen. Om deze reden wordt er dan ook direct contact met de ontwikkelaars op het gebied van neurofeedback in Amerika onderhouden en wordt er samengewerkt met neurofeedback therapeuten uit Nederland. Via deze weg blijft De Breinkliniek actueel en voorziet u in de best mogelijke neurofeedback behandeling.

Onze behandelmethode is gericht op blijvend resultaat, zonder bijwerkingen en zonder medicatie.

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk in Gelderland. Neem contact op voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Breinkliniek
Wilhelminastraat 2
6659BW Wamel
Tel. 0487-503066
info@breinkliniek.nl