Onze Neurofeedback specialisten

De Breinkliniek werkt met een team van specialisten, die elk hun eigen expertise hebben. Door het bundelen van onze krachten, hebben we een brede deskundige kennis op het gebied van neurofeedback.

Luuk

Luuk

Neurofeedbackspecialist/Eigenaar

Achtergrond: Gezondheidswetenschapper

Als ervaringsdeskundige in aanraking gekomen met de therapie en in 2015 gestart met de Breinkliniek. In het leven geleerd dat de lessen achter je liggen en kansen voor je.

Renske

Renske

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Laborant Klinische Neurofysiologe

Technische kracht op het gebied van EEG’s. Het blijft binnen de Breinkliniek niet alleen bij analyseren, maar ook de slag naar het verlichten van klachten wordt gemaakt.

Merel

Merel

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Psycholoog

Het begrijpen van de context waarin je leeft en de gedachten en overtuigingen die je hebt over jezelf en je omgeving is de weg naar zelfontwikkeling en geluk.

Britt

Britt

Neurofeedbackspecialist/Back office/Eigenaar

Achtergrond: Bedrijfskunde en MBK/PSBK*

Samen met Luuk hebben wij de Breinkliniek en proberen we elke klant/cliënt individueel te zien. Mijn motto (en uit eigen levenservaring), je bent er pas als je begrijpt en voelt dat je er nooit zult zijn.

Melissa

Melissa

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Re-integratiemedewerker en MBK/PSBK*

Jezelf op nummer één zetten en doen waar jij je goed bij voelt, zijn belangrijk om gelukkig te zijn. Het bewust zijn van gewoonten en gedachten kunnen helpen om beter om te gaan met bepaalde situaties.

Lisa

Lisa

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Sport- en bewegingsagoge en MBK/PSBK*

Gezondheid is een belangrijk thema bij het helpen van mensen. Een diepgaand gesprek is mogelijk, maar koetjes en kalfjes zijn ook oké.

Marjolein

Marjolein

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Praktisch filosoof en vaktherapeut

Met een holistische kijk op de mens die deel uitmaakt van een maatschappij, sociale cohesie, met een culturele achtergrond, maar ook een individu waar herinneringen, genen en ervaringen bepalen wie je bent, hoe je denkt en handelt, waarvan elke gedachte is belichaamd, de mens als embodied mind.

Marja

Marja

Spin in het web

Achtergrond: Administratieve duizendpoot

Iedere ochtend, van maandag tot en met donderdag, houd ik mij bezig met de administratie, contactverzoeken, de planning en het aannemen van de telefoon.

Antje

Antje

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Orthopedagoog / onderwijskundige

Jaren ervaring met kinderen met leer- en leesproblemen. Begeleidt en adviseert nog steeds scholen, ouders en kinderen op dit vlak.

Rachna

Rachna

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: GGZ Agoog

Veel kennis en ervaring over psychiatrische aandoeningen. Iedereen is welkom en kan ondersteund worden op zoveel verschillende manieren.

Tom

Tom

Neurofeedbackspecialist

Achtergrond: Psychodynamisch, Energetisch en Trauma therapeut

Door inzicht in je huidige patronen en erkenning en verwerking van (onderliggende) emoties, ontstaat er balans en keuzevrijheid om het in de toekomst anders te doen.

Mello

Mello

Praktijkhond en maatje

Achtergrond: Steun en toeverlaat

Je ziet haar regelmatig voor het raam staan. Kinderen zijn er dol op en spelen graag even met haar terwijl papa of mama even praten met de therapeut. Voor iedereen een steun en knuffelhond!